Inlägg med innehåll av...

allé allergi altan atrium avskärmning balkong barnvänligt barock barrträd beige belysning beskära besvärligt läge besöksträdgård blad blickfång bloggvänner blå boktips brun buske cement cottage garden damm doft dröm ekologisk eld entré event Fat Cat House and Garden fika fjärilsväxt formklippt fruktträd fuktigt fundering fåglar färg färgstarkt förråd försommar gatsten giftig grafiskt granit grind grus gräsmatta grön gul gång gästdesigner gödsla häck hönshus höst höstfärg illusion info inne innergård inomhusväxt inredningstips inspiration insynsskydd japansk jobb jord jordkällare jubileum jul kalkhaltig jord klättrare koloniträdgård kompost koppar kruka kurbits köksträdgård landskap lantligt lekfullt lekstuga lektion lerjord lila lime lounge mager jord make over marktegel marktäckare medelhavsträdgård metall miljövänlig modern morisk mossa motljus mottrend mur mässa mönster natur naturträdgård nya produkter nyttodjur odlingstråg ogräs ohyra orange orangeri parkeringsplats perenner perfect partner pergola pH värde plank planteringsbord Plantskola plattor pool press prydnadsgräs purpur pyssel radhusträdgård recept redskap renässans retro ritning romantik ros rosa rosalila rost ruin röd sensommar sittplats skiffer skugga skåne slottsträdgården slänt snabbväxande sommar sommarblommor sommarlök spaljé staket staty sten ståndort surjord svamp svart sådd teknikfix terracotta terrass torrt trappa trend trend 2010 trend 2011 trend 2012 trend 2013 träd trädgård trädgårdsmakaren trädgårdsprydnad trädgårdsröj trädkoja trädäck turkos udda undersökning utekök uteplats utlottning variegerad vatten vattenkannor veranda vilsamt vindtålig vinröd vinter vintergrönt vitt vår vårlök växthus växttunnel växtzon woodland Zetas Trädgård zink äng ölandssten ön övervintra växter

Eller följ här...

fredag 2 mars 2012

Nelson Garden och jag

Igår fick jag en länk från Ulf på Nelson Garden, där han skickar årets frökatalog 2012 till mig som en blädderlänk över webben.
Allt sånt där tekniskt är så himla coolt tycker jag... (som mest lekte med kottar som barn... bara så ni vet;-)
Visserligen har jag redan skrivit om att jag är med i katalogen, men.. Hela katalogen är jäääättefin, som ett högklassigt trädgårdsmagasin och finns på nästan alla plantskolor i Sverige om någon undrar. Skaffa den om ni kan, jag har för mig att priset endast är en spottstyver. "Trädgårdslandet" heter tidningen, och allt i den är läsvärt men just artikeln med mig finns på sidorna 40-45.  Och om ni inte kan hitta ett eget ex, så...
... kan ni alltså klicka in på någon av länkarna i inlägget och bläddra och läsa tidningen här nu!
Hur coolt är inte det:-))

* * *
Vår bloggvän Eva Robild finns också med (sid 6), samt flera andra trädgårdsprofiler!
Samma Eva Robild som jag precis tog över efter som gästbloggare på Nordiska Trädgårdar.
Världen är liten - i varje fall Trädgårdsvärlden...

* * *

Ja, det var nog det hele för idag...
Ha en underbar helg!
Over'n out.

PS Jag upptäckte precis att jag syns på samma sida som
Victoria Skoglund (Zetas Trädgård)Nordiskas hemsida...  Ojoj, hjärtflimmer nu..:-)
Lite stolt får man va...

11 kommentarer:

Anna-Maria sa...

Ja men du ser Hillevi du är precis lika duktig som dom, sträck på dig vettja! Kram.

Anonym sa...

Vilket fint reportage, som jag blev glad av att läsa. Det är så kul att se att det går så bra för dig, du lever din dröm och det inspirerar så mycket. Tack för att du är du! Kram Hanna

Tant Grön sa...

Grattis, så kul! Nu blev jag inspirerad igen...att skynda mig att bli klar med en grymt dammig ommöblering inomhus för att komma ut i vårsolen och se mig omkring. Vårkänslorna står som spön i backen, och nu ska jag skaffa Nelson-magasinet, helt klart!

Acchleja-Carro sa...

Ja, då får jag väl lov att skaffa den där katalogen, när det nu är så mycket fint att läsa om! =)
Och det är klart att du finns med på bästa plats i alla möjliga trädgårdssammanhang! Det är du så värd!
Ha det fint! /Caroline

Anna Vattenkanna sa...

Livet, och huset, håller på att svämma över av alla tidningar och vackra magasin så jag bara ÄLSKAR när man kan läsa och titta på skärmen. Dessutom mer miljövänligt än den fysiska pappersvarianten...

Kram

Vardagens guldkorn sa...

Å vilken vacker bild på dig i ett hav av pellisar =0)
Ska genast spana efter den!
Tack för all inspiration och glädje du delar med dig!!
Kram Linda

samson sa...

Ska försöka få tag i katalogen är extar kul att läsa om bloggvänner
ha det så bra
maggan

Frasses Hus sa...

Va kul! Bra råd och fina bilder, ett jättefint reportage helt enkelt. Och vilken trevlig tidning att bläddra i, tack för länken.

Anna-Karin

Hans i Brännberg sa...

Jättefin tidning, blev glad då jag kände igen dig och Eva Robild från webben. Tänk om alla frökataloger var så här fina.
Trevlig helg.

TrädgårdsPrinsessan - Annika sa...

Grattis! Så roligt! Och du är så produktiv här på bloggen, jag fattar inte hur du hinner allt...

Nu när jag läst ikapp: håller helt med om att äta mindre kött och mera kravmärkt. Inser att jag har dålig koll på vad som är sant och inte i antibiotikadiskussionen, så den lägger jag mig inte i nu, helt klart är väl att vi alla behöver ta mer ansvar. Och det är så bra att du tar upp dessa ämnen! Bra tips med olika frukt och grönt som är "rätt" för årstiden. Det är ju ett enkelt sätt att bidra.

Och så snyggt "efter"-reportage nedan! Verkligen ett sätt att göra nåt av en trist yta.

Nu ska jag kika i Nelson-katalogen :-)

Trevlig helg!
Annika

♥Min Eden♥ sa...

Hej Hillevi, och grattis till inslaget. Va roligt!! Jag undrar om den finns här...men vi har säkert bara en finsk version, jag måste hålla uppe ögonen. Men fanns den som webversion någonstans i cybern?

Du verkar gilla att sitta på trappen :) Det gör jag med...och jag brukar ofta skoja med mina barn att "ja ja, ni och era playstation och wii, jag lekte bara med kottar när jag var liten"
ha-ha-ha

...och en riktigt sköna söndag...
/nina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...