Inlägg med innehåll av...

allé allergi altan atrium avskärmning balkong barnvänligt barock barrträd beige belysning beskära besvärligt läge besöksträdgård blad blickfång bloggvänner blå boktips brun buske cement cottage garden damm doft dröm ekologisk eld entré event Fat Cat House and Garden fika fjärilsväxt formklippt fruktträd fuktigt fundering fåglar färg färgstarkt förråd försommar gatsten giftig grafiskt granit grind grus gräsmatta grön gul gång gästdesigner gödsla häck hönshus höst höstfärg illusion info inne innergård inomhusväxt inredningstips inspiration insynsskydd japansk jobb jord jordkällare jubileum jul kalkhaltig jord klättrare koloniträdgård kompost koppar kruka kurbits köksträdgård landskap lantligt lekfullt lekstuga lektion lerjord lila lime lounge mager jord make over marktegel marktäckare medelhavsträdgård metall miljövänlig modern morisk mossa motljus mottrend mur mässa mönster natur naturträdgård nya produkter nyttodjur odlingstråg ogräs ohyra orange orangeri parkeringsplats perenner perfect partner pergola pH värde plank planteringsbord Plantskola plattor pool press prydnadsgräs purpur pyssel radhusträdgård recept redskap renässans retro ritning romantik ros rosa rosalila rost ruin röd sensommar sittplats skiffer skugga skåne slottsträdgården slänt snabbväxande sommar sommarblommor sommarlök spaljé staket staty sten ståndort surjord svamp svart sådd teknikfix terracotta terrass torrt trappa trend trend 2010 trend 2011 trend 2012 trend 2013 träd trädgård trädgårdsmakaren trädgårdsprydnad trädgårdsröj trädkoja trädäck turkos udda undersökning utekök uteplats utlottning variegerad vatten vattenkannor veranda vilsamt vindtålig vinröd vinter vintergrönt vitt vår vårlök växthus växttunnel växtzon woodland Zetas Trädgård zink äng ölandssten ön övervintra växter

Eller följ här...

tisdag 29 maj 2012

Utlottning - Idag firar jag med er läsare...

... som mestadels är kvinnor, mammor, systrar, fastrar, mostrar, bästa väninnor (sååå vackert ord... väninnor) och som också hälsar på mig emellanåt här på min blogg. Utan att jag nästan märkt det, så har jag "plötsligt" bloggat i över två år. 


Aningen märkligt kan jag tycka, med tanke på att jag inte alls var säker på om det fanns nog med tankar i mitt huvud för att fylla ens en enda veckas bloggande...;-))



Nu har jag tydligen skrivit 631 inlägg, haft 217.000 besökare, enligt Bloggers statistik. Hur ska jag firat? Vad ska jag lotta ut? Måste det vara trädgårdsrelaterat? I helgen löste sig detta. Det blir en shoppingbag eller strandväska, jag har köpt några stycken jättefina på loppis. De är oanvända, bra kvalitet och i "mint condition" om någon undrar... Alla väskorna är underbara - älskar shoppingväskor! Man kan inte ha för många... eller?? 



1. Längst till vänster strandbag i naturfärg med inflätade ränder.
Den är härligt "luftig"och superlätt.
2. Hallonröd ursnygg väska med naturfärgad kant från Gara
(görs på samma fabrik som Riceväskorna).

3. Flätad väska av platta hårdplastband, Fair Trade, underbar gladväska.
4. Liten otroligt söt väska från Rice, med små rara blomdekorationer.

* * * * 

Hoppas ni vill vara med på en utlottning fast "det är mycket nu"...

1. Välj ut den väska som du vill vinna.
2. Skriv en kommentar och berätta vilken väska du vill vinna... och varför:-)
3. Länka tillbaks med bilden nedan=trippel vinstchans... thnx darlings! 


Dragning  söndagen den 10 juni.

 ♥ ♥ ♥

Ha det bäst, hoppas på mer vackert väder! 
Man skulle kunna vänja sig... eller hur?

Sol till alla!






43 kommentarer:

Lowa och Vidars mamma sa...

Hej hej!

Jag har nyss hittat till din fiiiina blogg och vill självklart tävla.

Jag skulle gärna vilja vinna den färgglada flätade väskan, som skulle förgylla min dag :-)

Nu håller jag tummarna! Mvh/Emma W

Ullevidsdal sa...

Kul tävling!
Vinner gärna den röda väskan, då den färgen saknas i min väskarsenal.
Och det går inte för sig ;-)

Länkar så klart i min högerspalt.

Kram Helene

Mitt liv som förskollärare sa...

Alla väskorna är hur härliga som helst, men jag skulle nog helst vilja vinna den första strandväskan. Precis som du skriver inte kan man ha för många väskor inte, hur som det är ingen risk att jag någonsin får det:) Köper sällan väskor.
Vore perfekt att ha i stugan , en väska som alltid står packad med handduk och badkläder som påminner oss om att ta en paus och åka till sjön liksom:)
Kram/
Berit

Anna Vattenkanna sa...

Fina väskor och jättebra vinster i ditt "jubileumslotteri".

Alltså - den multifärgade fair trade-väskan står det Anna Vattenkanna på. Jodå, titta inuti väskan så ser du den lilla etiketten :-)

Länkar med din bild såklart.

Kram

Carolina sa...

Grattis på tvåårsdagaen!
Den färgglada väskan stod det ju bara Carolina på ;) Älskar man färg såsom jag och dessutom jobbar med hållbarhetsfrågor måste man ju välja rättvisemärkt.
Tack för en fin blogg och jag hoppas du kommer fortsätta att blogga lika mycket och bra framöver

ela sa...

Tack för din härliga blogg som jag följer. Jag har ingen egen blogg men deltar gärna i utlottningen.
Den röda väskan skulle passa perfekt som sommarväska. Just nu använder jag en svart, min morfars gamla ullkavaj som jag gjort en väska av.
Den svarta känns lite "vintrig" och jag gillar stora väskor där min stickning får plats.
mvh
elainesbild@yahoo.se

Therese sa...

Hej och grattis till två års bloggande!

Jag vill gärna vinna den naturfärgade strandväskan med inflätade ränder för att den verkar så praktisk. Stor, så att badkläder och badhandduk ryms, samtidigt som den inte blir så tung (vilket är bra med tanke på min fibromyalgi). Att den är snygg är ju en bonus. ;)

Leena sa...

Grattis till en finfin blogg och många besökare! Jag förstår det, jag tittar in regelbundet.

Vinner jag så vill jag gärna ha den röda väskan, har mycket svarta kläder så den skulle pigga upp det hela!

Länkar med bild på min blogg, förstås!

Anna-Maria sa...

Vilken rolig utlottning och snygga väskor! Man kan aldrig ha för många! Och för mig är ju den röda väskan självklar, jag som ääälskar rött! En riktigt söt sommar-bag att ha solglasögon och kameran i när vi cyklar in till stan en varm torsdag kväll! Länkar förstås!

Vitt hus med svarta knutar sa...

Jag vill gärna vara med i din utlottning. Jag skulle vilja vinna den hallonröda väskan, för det finns väl inget godare än just solmogna trädgårds- eller skogshallon=)

Länkar gör jag också!

Kram,
Regina

Anonym sa...

Hej Hillevissan!
Jag läser ofta din härliga blogg och lyssnar på koltrastens sång.
Ingen blogg har jag, men om jag vinner så önskar jag få den stora strandbagen för sommarens varmaste dagar! Då tar jag cyklen ner till havet och andas in den salta doften.
Jag mailar min adress och håller tummar o tår.
Hälsningar från Åse.

Paulina sa...

Grattis till två år! Och tack för alla fina tips på vägen!
Jag vill gärna vara med och tävla om den första väskan. Den hade gjort sig perfekt som en strandväska, och jag slet ut min gamla förra året!
Har länkat hos mig!
Kramar Paulina

Mona sa...

Vill gärna vara med i din utlottning och har länkat, men svårare är det att välja vilken jag skulle vilja ha om jag vinner. De är alla så fina! Kanske den röda...
Kramar, Mona

Merja sa...

Härligt! Den röda väskan. En riktig färgklick skulle passa perfekt när jag går svänger med den till stranden i sommar. Rött gör mig glad:)
Två lotter försöker jag med och hoppas.
Ha det gott!

Kerstin sa...

Jag är gärna med och tävlar och vinner allra helst den röda eller färgglada väskan. Jag har en sådär stadig väska som jag brukar samla allt som jag ska läsa någon gång jag har tid och när jag är sugen på att gå ut i trädgården men inte har några särskilda projekt för mig, så följer väskan med och allt intressant är samlat. Jättesmidigt. Fast väskan brukar vara ganska överfull, så det hade varit trevligt med en väska bara för trädgårdsinspiration och så kanske lite annat smått och gott som sekatör som man ju ändå alltid saknar när man är ute, även om det bara var för att läsa lite i tidningen... ;-)
Ha en riktigt bra dag!
Kerstin
P.S.: Jag har länkat till din tävling också. Man måste ju maxa sina chanser när det är så underbara väskor som står på spel. :-)

Anonym sa...

Hej!
Jag är väl en av de "tysta" smygkikande personerna på din blogg! Har aldrig kommenterat tidigare vilket är jätte dumt för du har en toppen fin blogg! Är inne och kikar någon gång varje vecka....
Skulle lotten falla på mig väljer jag gärna den naturfärgade med, röd, vit och blå ränder!
Petra H

Husbilen Credo sa...

Hejsan!
Följer dig troget både här och på FB. Tillhör de som smyger in och ut utan att göra så stort väsen av mig. Vii gärna vara med i utlottningen av strand väskorna.
Vinner jag en av de vackra väskorna skulle hallonröda väskan passa utmärkt när jag går till havet och tar mig ett dopp.

Asiankitten Mjau sa...

Hej du rara trädgårdsmästare...

Skulle också vilja bli trädgårdsmästare eller hortonom... dock så är pluggandet ingenting för mig med koncentrationssvårigheter tyvärr... Men jag lär mig massor iallafall! =) På mitt vis...

Jag gillar den hallonröda väskan som skulle hjälpa mig bära fika, mat, trädgårdstidningar och böcker till min kolonilott. Och den skulle passa alldeles utmärkt lite snyggt placerad vid hortensiorna vid min vilohörna! =D

Självklart länkar jag inlägget! Kika gärna in på min sida om du vill att jag länkar din blogg från min! =)

// Asiankitten

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Såklart man vill vara med, så härliga sommarväskor. Jag föll för den lilla från Rice, blev lite småkär i dom små blommorna.
Och länkar gör jag.
Kramar
AnnaMaria

Margot sa...

Stort grattis till två härliga bloggår! Vill inte missa chansen till en av de fina väskorna! Valet är inte lätt men strandbagen skulle passa perfekt för att få med allt som behövs till stranden i sommar! Länkar gör jag såklart också!
Ha det gott!
Kram Margot

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Hallilå!

Så klart är jag med i jubileumslotteriet. Men jisses vilka val du utsätter oss för här :-))) Fyra snygga väskor att välja bland -blir svårt det.... Men, jag tingar den luftiga strandbagen till min vinst :-)))) Å så tar jag givetvis tre lotter och några till.

Stooor kram!!
/Charlotte

Villa Ryttarängen sa...

Grattis så här lite efteråt. Jag hade missat??? Klart jag vill vara med så fina väskor. Jag väljer den första stora strandbagen tänker ligga på beachen heeeela dagen. Ha en bra dag! Pia

Maribel sa...

Vilken fin utlottning, klart jag vill vara med, favoriten är den färgglada väskan, bara för att man blir glad av den, länkat från min blogg. Ha det gott/ Marika

AnnCharlotte sa...

Stort Grattis på tvåårsdagen.
Den röda väskanskulle jag gärna vilja vinna....rött är ren favvo-färg nämligen.
Tar tre lotter och hoppaspåtur.
Ha det bra :)

Susanne sa...

Hej
Grattis till två års dagen ;)) Sa precis till lille gubben här idag att jag önskar mig en stor korgväska!
Den hallonröda eller den med randen tror jag skulle passa mig om jag har tur ;))tre lotter tack!
kram susanne

Johan Kitti sa...

Den flätade väskan med många färger skulle min sambo ÄLSKA. Nu hoppas jag på vinst!

Jens Westerlund sa...

Jag vill också vinna den glada färgade väskan som present åt syrran. Såg att hon själv tävlade här för ett tag sen....

Anonym sa...

Grattis på 2-årsdagen!
Vilken trevlig tävling.
Egentligen skulle jag valt nr 3 den här helgen, tror den tål lite regn. Men väska nr 4 är så söt och påminner om alla maskroserna på ängen nu. Små diskreta blommor hur sött som helst.
Hälsningar Suz

Ann-Sofie sa...

Hejsan!
Den färgglada väskan skulle jag vilja vinna. Man blir ju glad av bara av att se den. Plast verkar dessutom snillrikt. Jag brukar ha min arbetslunch i min ryggsäck och det är inte så kul att torka upp när det har läckt. Plast = in i duschen.

Hoppas att jag vinner!!!!!!!

Anonym sa...

4. Liten otroligt söt väska från Rice, med små rara blomdekorationer vill jag gärna vinna!
/Helena i Uppsala

ANNIKA sa...

Fina allihop !väljer den röda som blir en fin kontrast till allt svart ,grått och vitt i min garderob.
En färgklick som blr pricken över i:et.
Hoppas nu...
gustafsson.57@hotmail.com

ANNIKA sa...

Fina allihop !väljer den röda som blir en fin kontrast till allt svart ,grått och vitt i min garderob.
En färgklick som blr pricken över i:et.
Hoppas nu...
gustafsson.57@hotmail.com

bittan sa...

Grattis !
Visst vill jag vara med o tävla , väljer den hallonröda väskan .
bittan4@gmail.com

Anonym sa...

Jag gillar den färgglada väskan starkt. Perfekt att ha på stranden och i sommar tycker jag att våra accessoarer ska synas. Jag är med i utlottningen! Mejl, jenny-janne@hotmail.com (mrsjanne.blogg.se)

Linda Lunda sa...

Åhh så fina!
Jag är med och allt...
Jag vill nog helst vinna den naturfärgade med de gröna blommorna.
Den var i mina ögon finast :) !

Anonym sa...

Oj, detta höll jag ju på att missa! Stort grattis till två år som bloggare, det är vi många som är glada åt! :)

Kul att läsa om vilken väska dina läsare identifierar sig med. Jag föll direkt för den första, gillar den naturliga looken :) Håller tummarna!

Och länkar gör jag också, såklart! Kram Hanna

Anonym sa...

Men så skumt, skrev just en kommentar men den försvann? Får du två av mig så vet du varför, jag lovar att jag inte försöker fuska! ;)

Grattis till dina två år som bloggare, vi är många som är glada för det!

Jag gillar den första väskan bäst, kör den naturliga looken i sommar! :)

Jag länkar & håller tummarna! Kram Hanna

Susie på Stjärnarve... sa...

Den röda väskan måste ju bara vara mitt val (även om jag gillar den färgglada också) för den passar ju så bra på vår nypimpade altan! Den kan jag bära ut lite trevliga tillbehör i när vi sitter där ute och så ställa kvar, för den skulle verkligen pryda sin plats!!

Susie på Stjärnarve... sa...

Först tänkte jag välja den röda, men sen tänkte jag att den riktigt färgglada nog representerar min nuvarande smak mer. Jag har blivit ett riktigt färgfreak nämligen!

Unknown sa...

Bara älskar din blogg. man får så många tips o ideer när man läser. klart jag vill vara med o försöka vinna o länkar. Den färg sprakande väskan skulle bli fin man blir glad av den. ha en fortsatt underbar kväll kram Beijan

Felix sa...

Grattis till två år i bloggvärlden! Hoppas att det inte är för sent att vara med och tävla. Den hallonröda väskan verkar vara populär, men om jag vinner vill jag helst ha den lilla chica Rice-väskan med blommor eller den stora luftiga strandväskan. Jag helgarderar eftersom jag har svårt att välja mellan dem... ;-) Jag länkar med bild och tar 3 lotter.

Sommarhälsningar
Elisabet

Hyrestanten sa...

Jag skulle bli glad över den flätade väskan i många färger. Den skulle passa i korgen på min i går uthämtade gråa rullator. Har inte riktigt kommit över känslan att behöva en sån och med den där väskan kanske den ser lite gladare ut :)

Vänliga hälsningar
Elisabeth, som så klart länkar till din sida i min blogg

Annika - drömmen om 11 barn sa...

Jag skulle vilja vinna strandbagen bara för att den var otroligt fin och charmig!
Den skulle jag med glädje och stolthet ta med vid varje strandbesök nu i sommar, och många andra gånger också! I dagsläget (och tidigare år) har vi slitit omkring med plastpåsar från ica och coop - hur snyggt är det ? Nej en somrig och charmig strandbag vore ju toppen - och ger ju mer "känsla för det hela" för både mig, maken och ungarna!

Länkar: http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlar/2012/june/stocksundgarden.html#comment

Kram Annika
familjenpettersson@hotmail.se

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...