Vi har egentligen aldrig eldat i öppna spisen eftersom skorstenen varit otät sedan många år, så nu ställs man inför nya intressanta val. Hur ska man ha veden tillgänglig vid spisen tro? Hur mycket ved behövs egentligen på en vecka? Vad för ved passar bäst i kassett?
o o o
Tipset ovan (härifrån) tyckte jag var lite kul, men så blir det inte hos oss. Det blir nog en korg av något slag, säkert nåt som finns i gömmorna. Kanske en gammal tvättbalja i koppar som jag har i boden... eller en stor afrikansk träkruka i mahogny... jag har ju lite av varje därute:-)
Imorrn ska jag hämta in och se om någon av dessa förslag blir bra. Hur ser det ut hos er, hur gör ni?
o o o
Jag har eldat litegrann ikväll,
det är svårare än man tror att få till en brasa...
PS Såg du inspirationsbilder på vedförvaring på
kolla in där om ni vill få tips på läcker utomhusförvaring.
.