Inlägg med innehåll av...

allé allergi altan atrium avskärmning balkong barnvänligt barock barrträd beige belysning beskära besvärligt läge besöksträdgård blad blickfång bloggvänner blå boktips brun buske cement cottage garden damm doft dröm ekologisk eld entré event Fat Cat House and Garden fika fjärilsväxt formklippt fruktträd fuktigt fundering fåglar färg färgstarkt förråd försommar gatsten giftig grafiskt granit grind grus gräsmatta grön gul gång gästdesigner gödsla häck hönshus höst höstfärg illusion info inne innergård inomhusväxt inredningstips inspiration insynsskydd japansk jobb jord jordkällare jubileum jul kalkhaltig jord klättrare koloniträdgård kompost koppar kruka kurbits köksträdgård landskap lantligt lekfullt lekstuga lektion lerjord lila lime lounge mager jord make over marktegel marktäckare medelhavsträdgård metall miljövänlig modern morisk mossa motljus mottrend mur mässa mönster natur naturträdgård nya produkter nyttodjur odlingstråg ogräs ohyra orange orangeri parkeringsplats perenner perfect partner pergola pH värde plank planteringsbord Plantskola plattor pool press prydnadsgräs purpur pyssel radhusträdgård recept redskap renässans retro ritning romantik ros rosa rosalila rost ruin röd sensommar sittplats skiffer skugga skåne slottsträdgården slänt snabbväxande sommar sommarblommor sommarlök spaljé staket staty sten ståndort surjord svamp svart sådd teknikfix terracotta terrass torrt trappa trend trend 2010 trend 2011 trend 2012 trend 2013 träd trädgård trädgårdsmakaren trädgårdsprydnad trädgårdsröj trädkoja trädäck turkos udda undersökning utekök uteplats utlottning variegerad vatten vattenkannor veranda vilsamt vindtålig vinröd vinter vintergrönt vitt vår vårlök växthus växttunnel växtzon woodland Zetas Trädgård zink äng ölandssten ön övervintra växter

Eller följ här...

fredag 6 april 2012

Är i trädgården...

... NOT!! För vädret är störigt snöblandat och snorkallt..Och dessutom... jag har blivit allergisk mot pollen... Dubbelstörigt!

Jag vet ej ännu vilka sorters pollen för det är helt nytt, men visst är det hemskt!
Shitshitshit säger jag... Jag tycker synd om mig o alla andra allergiker.
Fytusingen så orättvist!


Glad Fortsättning på Påsken!
Hoppas att få se fler små söta påskkärringar idag,
LOVELOVE!


26 kommentarer:

Anonym sa...

Nej, det är inte mycket till vårväder inte. det har varit fint här på förmiddagen, men nu mulnar det på och snart har vi nog regnet här.

Så tråkigt med din allergi! Hoppas att den visar sig vara av en lindrigare sort.

Kram & Glad påsk från Hanna

Margot sa...

Mysig bild, önskar vädret var lite trevligare så man verkligen kunde vara i trädgården! Här har vi haft snö på morgonen men det har som tur är försvunnit redan! Vårvärme efterlyses:) Så tråkigt med pollenallergi, hoppas verkligen den är lindrig!
Glad Påsk!
Kram

Frasses Hus sa...

Visst är det bedrövligt med det här vädret. Långledigt skulle ju kunna innebära massor av härligt trädgårdsarbete men inte i snålblåst och snörya. Fördelen med det här vädret är ju att det inte är så mycket pollen ute men när den tiden kommer är det bara att att ladda med mediciner och massor av näsdukar.

Kristina Bonander sa...

Här i Bergslagen är det lika kallt och grinigt och marken är täckt av ett lager nysnö. Man får ägna sig åt att släpa grenar från nersågade träd i stället för vårpyssel.
Tokigt med allergi med tanke på vilken trädgårdsmänniska du är.
Önskar dig ändå en riktigt skön påsk.
Kristina

Anna Vattenkanna sa...

Här hade vi en solig fm men nu drar det ihop sig till tråkigare väder... tråkigt med pollenallergi men du lär dig att leva med den. Det finns bra medikamenter nuförtiden. Jag vet för jag är allergisk mot ALLA pollen verkar det som. Men ett tips är att sluta att torka tvätt utomhus. Speciellt lakan...

Glad påsk!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jag har också blivit jätteallergisk, skitjobbigt. Börjar det redan i mars är det hassel....
Önskar dig en Glad Påsk
Kramar
AnnaMaria

gittan sa...

Vädret är väl ungefär detsamma här i södern och inte vill man vara ute inte! Brrr... Pollenallergi nu! Då borde det ju vara hassel du inte tål... Mitt råd är precis som Anna, torka inte tvätten ute och definitivt inte lakanen!!! Och det finns en massa bra mediciner mot det och skulle de inte rå på det så kan man få sprutor (det får min minsta loppa)
En Glad Påsk önskar jag dig vännen / Kram gittan

Livet på solsidan sa...

*haha* Man ska inte skratta åt andras elände men kul inlägg!

Snorkallt och (lite) allergi här också. Pisstrist!

GLAD PÅSK får vi önska varann ändå va?!

Tamara

Snickaregården sa...

Kall och vit påsk i år här med.
Trösten för oss pollenallergiker är att det regn och som idag snö tar med sig pollen till marken så det inte flyger runt och stör oss ;)

Glad Påsk!
Kram Maria

Pia Gustafsson sa...

Usch ja vilket väder. Stackars dig, allergier är pest och trist. Tur att det finns bra mediciner. Atschiiii!! / Pia

gunsan sa...

Fy så trist att få allergi nu och vara trädgårdsmästare.Det tycker jag är dubbel otur.Men jag önskar dig en Glad Påsk i alla fall och sänder en tröstekram MVH

Susie på Stjärnarve sa...

Stackare, det är inte lätt för en "trädgårdsmänniska" att bli allergisk mot pollen! Fy 17!!
Själv håller jag mig också inomhus, för det är kallt och så duggar det. Men det gör inte så mycket. Behöver ta det lugnt efter 2 dagar i sängen med ett gallstensanfall. Idag är jag dock pigg och har klätt våra två matbord till altanen i vaxduk, blev riktigt bra. Nu ska bara gubben min sätta dit benen och ställa ut dom också så jag får se dom på plats!

Maribel sa...

Ja Påskvädret är likadant här i mellan Sverige, har inte satt min fot utanför dörren, men bara att hoppas att det blir lite fint någon av dagarna.
Ha en Glad Påsk! mvh Marika

Aquilejans sa...

Fy vad tråkigt med din allergi, hoppas du kan njuta av påsken ändå.
Kram Malena

AnnCharlotte sa...

Jag är också i trädgården, not...
Får väl hoppas det blir bra väder nån av dagarna...
Ha en riktigt glad påsk :)

Änglarnas hus sa...

Hallo Hillevi!!

MEN..att bli pollenallergiker och vara trädgårdsmästare måste vara totalpanik!! :(
Själv har jag min värsta period av nys och tårar strax..Björken är min "fiende"
Hoppas att du har en toppenPåsk trots detta!!

Varmkramen ifrån Sanne

Fagras trädgård och tankar sa...

Jag har varit i trädgården idag. Frusna fingrar och kladdiga gummistövlar. Men lite fick jag gjort. Ses på fredag på mässan.
/Johanna

Fia sa...

Åååh, fy stackars dig! Kan bara tänka mig en värre allergi än pollen, och det skulle vara pälsdjur. Eller jo, det finns fler inte roliga allergier, men för en trädgårdsmästare... ja, usch! Du får kolla om det finns ögondroppar eller dylikt. Men som du säger är vädret inte så lockande, men snart måste det väl bli varmt igen!

Helena, The Swenglish Home sa...

Näe, sötaste fru Trädgård, det är väl för eländigt att du skall ha drabbats av allergi! Hoppas, hoppas att det inte blir alltför jobbigt och att du kan få bukt med det så att det landar på en dräglig nivå... ;-(

Men en opollinerad påskkram kommer här, full med extra squeeze och love!

God påsk till dig!
Helena

samson sa...

Trist att bli alergisk men det kan ju komma närsomhelst i livet
ha det så gott ändå
maggan

Anna-Maria sa...

Usch vad tråkigt! Både med allergi och kylan. Hoppas att du får bra medicin i alla fall.Sköt om dig.

Berit sa...

Jag är allergisk mot alpollen som tydligen är en stor allergitjuv.Jag har numera allergitabletter som jag tar då den säsongen startar, och det funkar hjälpligt!
Ha en underbar påsk!!

Tant Otteskrufv sa...

Stackars, stackars dig som blivit känslig mot pollen!Hoppas att det inte är alltför många sorter du blir dålig av. Önskar dig en god och glad påsk!

Ann-Sofie sa...

Så urbota dumt med pollenallergi. Det är ju för tråkigt, men det finns BRA antihistaminer numera. Sådana man inte blir trött av. Håll koll på pollenprognoserna så kan du säkert lista ut vad det är du inte tål. Det är ju tidigt ännu, så hassel, vide, al, sälg och kanske björk är väl det enda som finns nu.

Puumuli sa...

Glad påsk!

Kram
Sari från Puumuli

Blomkärringen sa...

Nämen så jobbigt, hoppas det inte är allergi utan bara en trist förkylning! Krya på dej! Skitväder här också men snart så komner våren.. hoppas jag! Krya på dej!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...