Inlägg med innehåll av...

allé allergi altan atrium avskärmning balkong barnvänligt barock barrträd beige belysning beskära besvärligt läge besöksträdgård blad blickfång bloggvänner blå boktips brun buske cement cottage garden damm doft dröm ekologisk eld entré event Fat Cat House and Garden fika fjärilsväxt formklippt fruktträd fuktigt fundering fåglar färg färgstarkt förråd försommar gatsten giftig grafiskt granit grind grus gräsmatta grön gul gång gästdesigner gödsla häck hönshus höst höstfärg illusion info inne innergård inomhusväxt inredningstips inspiration insynsskydd japansk jobb jord jordkällare jubileum jul kalkhaltig jord klättrare koloniträdgård kompost koppar kruka kurbits köksträdgård landskap lantligt lekfullt lekstuga lektion lerjord lila lime lounge mager jord make over marktegel marktäckare medelhavsträdgård metall miljövänlig modern morisk mossa motljus mottrend mur mässa mönster natur naturträdgård nya produkter nyttodjur odlingstråg ogräs ohyra orange orangeri parkeringsplats perenner perfect partner pergola pH värde plank planteringsbord Plantskola plattor pool press prydnadsgräs purpur pyssel radhusträdgård recept redskap renässans retro ritning romantik ros rosa rosalila rost ruin röd sensommar sittplats skiffer skugga skåne slottsträdgården slänt snabbväxande sommar sommarblommor sommarlök spaljé staket staty sten ståndort surjord svamp svart sådd teknikfix terracotta terrass torrt trappa trend trend 2010 trend 2011 trend 2012 trend 2013 träd trädgård trädgårdsmakaren trädgårdsprydnad trädgårdsröj trädkoja trädäck turkos udda undersökning utekök uteplats utlottning variegerad vatten vattenkannor veranda vilsamt vindtålig vinröd vinter vintergrönt vitt vår vårlök växthus växttunnel växtzon woodland Zetas Trädgård zink äng ölandssten ön övervintra växter

Eller följ här...

lördag 24 november 2012

Julen blir trären i år. Trend??

Nu börjar jag!! Julafton är om exakt en månad, så nu är det dags att smyga igång... Idag tog jag fram en del ljusstakar mm som jag ska ha som advents- eller julpyntning. Det blir en hel del trärent i år! Ljusstakar och annat pynt som jag hittat på loppisar (åff kårrrs:-)

Vad tror ni? Är jag hopplöst ute, eller är jag inne i en trären trend?? Själv har jag ingen aning eftersom jag aldrig läser inredningsmagasin, och nästan aldrig handlar i vanliga affärer.Julen blir ganska mycket trären i år.... eller i varje fall advent. 

Stjärnor från Granits jul-utförsäljning förra våren. Jag tror t o m  att det var utförsäljningen av utförsäljningen. Allt "på bordet" kostade 1krona styck!! Jag köpte en hel del stjärnor och annat för en vääldigt liten peng:-))


Jag är sååå himla glad för att ingen anna verkar vara intresserad av att köpa handsvarvade ljusstakar (ännu).. De höga stakarna har jag köpt vid två tillfällen för en tia styck! Och de bulliga köpte jag förra vintern för samma pris, me like!!

Och så kom min älskade julegris-kanna fram idag!
En storfavorit som man liksom ALDRIG blir trött på! Eller hur?


Liite rött blir det ju också! Fast bara lite...Egentligen är det för tidigt för rött redan nu - det brukar jag spara till dan före julafton - men jag tyckte min röda amaryllis såg så väldigt röd och ensam ut på bordet... så en av mina fina krukväxter med cirkelrunda blad (vet inte vad den heter) har fått en "fågelholk" som julpynt. Visst är den uuursöt, samma storlek som en liten tändsticksask!
Idag ska jag börja fundera på hur min adventsstake ska se ut. Det blir att gå ut och plocka dekorationsmaterial, hoppas det slutar regna snart...  

Ha det bäst! 


PS Hejhej och varmt välkomna säger jag till nya läsare! Både här och genom Bloglovin! Jag ser er!


12 kommentarer:

gittan sa...

Tjuvstart... FY! Och inget rött??? Din växt kallade vi för Elefantöra när jag jobbade på dagis, minns inte vad den egentligen heter... Nu ska jag också leta fram julsakerna! MEN här kommer de inte fram ur kartongerna förrän NÄSTA HELG =) Då blir det glitter och glamour, rött, guld, silver... och glögg ;P
Kram gittan

Johnna G sa...

Ååå jag önskar ibland att jag vore en "julpyntare" men näe, det är inte min grej. Kanske att jag ska försöka i år igen? Vi får se....

Griskannan var fin, förstår att du är förtjust.

Kram

Bettina Bäck sa...

Supersnyggt of cårse. Men jag kan inte låta bli att undra, var har du alla underbara saker som du fyndat? Mvh manisk städare av dubbelgarage som det inte går att få in en enda liten bil i.

Nette Cecilia sa...

Snygga ljusstakar .Jag har varit ute och plockat lingon och blåbärsris till dekorationer idag ,Ha en fin lördagskväll ,Nette

Luna Ek sa...

Tänkte på det härom dagen att trärent känns rätt nu, men tyvärr så har jag ingenting själv. Har slängt. Lärdom: släng aldrig något du kan få användning för.
Luna

AK. Keramik Form-Design sa...

Ja, en liten trednisse är du nog.... det är inne med trä bla.
Huvudsaken är att du trivs ändå.
Julslingan i vår vitsprejade julgran är uppe i trädården.
Sparade nämligen granen från förra julen, stått och fått barrat av sig och nu blivit sprayad vit. Tred eller inte men kul är det.

Livet på solsidan sa...

Du är trendigare än du tror. Trä är ju superhett just nu! Kolla bara IKEAs senaste kollektion t.ex.

Gillar ALLA dina ljusstakar. Så fina i formerna :) Det var tur att du la vantarna på dem redan förra året...

Kram Tamara

Emelie sa...

Jättesnygga ljusstakar! Jag tror att det är som tidigare kommentarer säger, att det är väldigt inne just nu. Personligen så struntar jag i vad som är trendigt eller inte, och så kör jag på det jag gillar :)

Ha en fin ny vecka :)

Villa Ryttarängen sa...

För att inte läsa inredningsmagasin så är du het som en potatis. Jag målade mina vita i fjol så jag är hopplöst ute. Snyggtmed en lugn färgskala och så toppa med liiiite rött. Vad bra det är med återvinning och loppisar. Kraaaam Pia

Marie Lithén sa...

supertrendig är du:) får nog ta mig ut å leta trärena bulliga, för det vill jag med ha!!!!

Marie Lithén sa...

supertrendig är du:) får nog ta mig ut å leta trärena bulliga, för det vill jag med ha!!!!

samson sa...

Ja,den grisen är ju gullig,jag har haft min i många år nu
ha det bra
maggan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...